Vi sender med Gls - forlænget leveringstid kan forekomme pga ophørsoutlet
Ingen gratis fragt på vare på ophørsoutlet. 
Små ærlige priser og god service
Vi støtter miljøvenlig pakning

Jeg troede det var løgn.... Sweater til kr. 3000,00...

oprettet d.

Jeg er faktisk målløs:

En striktrøje / sweater til kr. 3000,00

 

Vi var til familiekomsammen og min snak med de unge faldt på en strikket trøje, som den ene virkelig ønskede sig. Jeg så et foto af den og tilbød hende at strikke den. Jeg kendte ikke mærket Hun omtalte, men det kom jeg til dagen efter, da hun sendte nogle links til mig, så jeg kunne se trøjen fra flere vinkler. Jeg fik også et link til bloggeren Christina Dueholm, som også var vild med trøjen med hulmønster og bølger på ærmerne. Bloggeren havde også et link til en nordmand, som har lavet en strikkeopskrift til den omtalte trøje, så blev det jo nemmere for mig at strikke trøjen. 

 

Men jeg tænker stadig på prisen for den originale trøje og hvem vil betale den vanvittige pris? Samtidig tænker jeg på, at det er en skam, at man ikke lærer håndarbejdets kunst i folkeskolen mere. Nu lyder jeg gammel, det ved jeg godt, men da jeg gik i skole.... vi lærte de grundlæggende teknikker indenfor strik, hækling, håndsyning, brodering, tegning af mønstre og syning på maskine. Og mange mødre lærte heller ikke deres kunnen videre til deres børn, måske fordi de ikke havde tid pga arbejde. Men heldigvis har vi i dag youtube, som har mange gode videoer også til fx strik, så fat endelig pindene hvis du har lysten, man kan få en masse hjælp rundt omkring på nettet eller fx på det lokale bibliotek. Og tøv ikke, for du kan godt lære det, hvis du har lysten.

 

Jeg kan forstå på de unge, at det i dag faktisk er prestige i at have en hjemmestrikket trøje fremfor en købt. Det synes jeg faktisk er en kanon udvikling og det synes jeg politikerne og skolen skulle følge op på, det kunne jo være med til at afbøde manglen på håndværkere i samfundet i fremtiden, hvis interessen er vagt og der igen bliver prestige i håndens arbejde. 

 

Mange unge oplever også at deres hverdag er meget stressfyldt og kravene er store, men her kunne strikkepindene og garnet være en stor hjælp til at komme ned igen - forskningen har vist i flere studier at have en gavnlig effekt mod stress og depression.

 

Men tilbage til trøjen. Jeg har lavet nogle notater, så opskriften bliver lidt nemmere. Selve opskriften kan du købe her. Jeg har strikket trøjen i størrelse S i dobbelt Angora Mohair garn. Vi har lavet en garnpakke med garn, rundpinde og noterne. Du kan købe garnpakken her til kun kr. 99.00

 

Mit bud på en homemade Mode sweater på en smuk model:

 


Kommentar(er) 18

 • Tove Jørgensen
  Tove Jørgensen

  Jeg har modtaget garnet, men dine notater til høstgenseren var ikke med og jeg har betalt for den, har også sendt svar på mail. Venlig hilsen Tove Jørgensen

   

  hej Tove

  jeg har lige sendt enmail til dig. Vi har desværre ikke modtaget din mail heller ikke i spam,desværre. Men du burde have fået et link i ordrebekræftelsen. Men har for en sikkerhedskilder sendt dig et nyt link. Mvh Lisbeth

  Svar

 • Lisbeth
  Lisbeth

  Hej Annette Garnet er lækkert og blødt, synes jeg. Det hverken stikker eller kradser. Jeg er selv sensitiv i forhold til fx uld, som jeg slet ikke kan have direkte på kroppen Du vil få en lækker trøje til en billig pris, synes jeg Mvh Lisbeth Elmely design

  Svar

 • Annette Clemmensen
  Annette Clemmensen

  Smuk sweater. Er garnet blødt eller kradser eller stikker det? Modellen går jo højt op i halsen. Hilsen Annette

  Svar

 • Lisbeth
  Lisbeth

  Du kan finde det her https://elmelydesign.dk/shop/14-strikkekits-/1596-garnpakke--hoestgenser--sweater/ Mvh Lisbeth Elmely Design

  Svar

 • Dorthe
  Dorthe

  Hej, har du garnet i light acqua 114? Vh. Dorthe

  Svar

 • Tina Aaen
  Tina Aaen

  Hej Jeg har købt garnpakken. Lige et par spørgsmål: Kan det godt passe der ikke er kommentarer til for og bag stykke? Hvad er på dansk ett kast mellem to masker Og 3 m vrid ret sammen Og Felding Håber du kan hjælpe :) Hilsen Tina Aaen

  Svar

 • Anette
  Anette

  Har du garnet i råhvid?

  Svar

  • Lisbeth
   Lisbeth

   som kommentar til af Anette

   Hej Vi har den der hedder creme, som er mest råhvid, synes jeg. https://elmelydesign.dk/shop/21-blanding-/2039-angora-ram--angora-real-40-mohair-garn-100-gram-/ Men vi har også den der hedder Pearl Mvh Lisbeth

   Svar

 • Marianne
  Marianne

  Hej 🌺 Kan det virkelig passe, at der kun går 3 nøgler til denne 😳 og så med dobbelt garn 🧐

  Svar

  • Lisbeth Frederiksen
   Lisbeth Frederiksen

   som kommentar til af Marianne

   Hej Marianne Ja det passer med 3 nøgler i dobbelt garn. Garnet er 100 grams nøgler og med løbelængde på 500 meter. :) Mvh Lisbeth

   Svar

 • Elisabeth
  Elisabeth

  Hej Lisbeth - kan man få lov at se dine notater? Har strikket sweateren, men opskriften voldte mig helt urtolig mange problemer, så jeg har dårligt mod på at strikke den igen... Hilsen Elisabeth

  Svar

  • Lisbeth
   Lisbeth http://Www.elmelydesign.dk

   som kommentar til af Elisabeth

   Hej Elisabeth Jeg kan godt forstå at du bøvlede med den opskrift, det gjorde jeg også... men jeg har lavet mine notater, som en service for vores kunder, som køber garnpakken, så desværre.. Men du må have en dejlig aften Hilsen Lisbeth

   Svar

 • Elsebeth Hjerrild
  Elsebeth Hjerrild

  Jeg vil grrne købe opskriften.hvordan gør jeg.

  Svar

  • Tove Jørgensen
   Tove Jørgensen

   som kommentar til af Elsebeth Hjerrild

   Jeg har købt originalopskriften, syntes den var umulig at finde ud af og brugte derfor bare mønstret over på en anden trøje. Men nu vil mit barnebarn gerne have strikket trøjen efter den oprindelige opskrift. Så jeg vil gerne bestille din pakke med det hele, helst i en lys gammelrosa, eller lys mintgrøn det er disse farver hun kan lide. Med venlig hilsen Tove Jørgensen

    

   Hej Tove

   Jeg kan godt forstå, at du har svært ved den opskrift - jeg synes også den er mega vanskelig at gennemskue.

   Jeg har forslag til garn i de farver, som du ønsker:

   Angora Gold 164 (ikke helt mint men mere Aqua) eller Angora Gold 295: https://elmelydesign.dk/shop/219-agora-gold/

   En mere rigtig mint kan du få i den der hedder Rosi 82:https://elmelydesign.dk/shop/227-rosi/

    

   Selve pakken ligge her, hvor du bare trykker på køb, så kommes det hele i kurven, så finder du bare den farve du ønsker og sletter den anden. 

    

   Med venlig hilsen

   Lisbeth

   Elmely Design

   Svar

 • Charlotte
  Charlotte

  Hej Lisbeth, Kan man også købe en færdigstrikket trøje (magen til Ganni modellen)? hvis man som man ikke kan finde ud af at strikke :) Hilsen, Charlotte

  Svar

  • Lisbeth
   Lisbeth

   som kommentar til af Charlotte

   Hej Charlotte Ja det kan man godt, hvis du er interesseret så send mig en mail eller ring på 42410664, bedst om formiddagen. Mvh Lisbeth

   Svar

Skriv din kommentar