Billige priser og god service |Hurtig levering med GLS - oftest kun 1-2 hverdage |Fragtfri over kr 377 til dit arbejde eller GLS pakkeshop

Er du vild med Mode sweatre, men ikke med prisen?

oprettet d.

Er du vild med Mode sweatre, men ikke med prisen?

Mode sweatre igen

 

Vi har nu endnu en Mode inspireret sweater - en sweater med brede striber i flotte klare farver - man kan altid vælge sine ynglingsfarver, bare ved at skrive hvilke i kommentarfeltet.

 

Denne sweater vil en nybegynder i strikkekunsten godt kunne kaste sig ud i - så har du lyst til at lære at strikke, så kom endelig ud af busken, for der er masser af hjælp at hente både i forskellige Facebook grupper og på Youtube. Hjælp vil du også kunne hente fx hos venner og bekendte eller i en strikkeklub på det lokale bibliotek.

 

Jeg har kun en advarsel - man bliver let afhængig af garn.... Men PYT det er en fed hobby og endda sundt :-)


Kommentar(er) 2

 • Lisbeth Frederisken
  Lisbeth Frederisken https://elmelydesign.dk

  Hej Mie Vi har en garnpakke med den trje og som der str p siden, har vi taget udgangspunkt i Kristianes hstgenser med masker o.lign. og strikket 15 cm brede striber p pinde 9 og 10 mm https://elmelydesign.dk/shop/14-strikkekits-/1697-garnpakke-mode---inspireret-sweater-med-brede-striber-ny/ vh Lisbeth

  Svar

 • Mie
  Mie

  Hej. Hvor kan man finde opskriften p den smukke trje p billedet? Har lnge ledt efter en i netop det design, s jeg ville elske at f fingrene i den!

  Svar

Skriv din kommentar