Vi sender med Gls - forlænget leveringstid kan forekomme pga ophørsoutlet
Ingen gratis fragt på vare på ophørsoutlet. 
Små ærlige priser og god service
Vi støtter miljøvenlig pakning

Kludekræmmerens nemme klude

oprettet d.

Kludekræmmerens nemme klude

Jeg har fået "fingrene" i et eksemplar af Dorte Hummelshøj Jakobsen's nye bog om strikkede klude og vil lige fortælle om min oplevelse: 

 

 ”Kludekræmmerens nemme klude” af Dorte Hummelshøj Jakobsen.

 

Det er en rigtig god bog til nybegyndere udi strikkekunsten eller til tv-strikkere.

 

Det er nemme og overskuelige opskrifter, der sagtens kan forenes med hyggehjørnet i sofaen og tv´et tændt. Der er endda en opskrift der hedder ”tv-kluden”. Men den er også god til den begynderstrikker, som trænger til “strikningens helbredende virkning “ fx pga langvarig stress, som kan opnås via fordybelse.

 

Opskrifterne er samlet efter temaer og har så poetiske navne som; Blide bølger, Tropefisk, Agave, Harlekin og Orions bælte m.m.

 

 Der er 36 opskrifter på klude i bogen.

 

Hvis man ikke er så fortrolig med at strikke efter diagram, er bogen fyldt med billeder og tegninger af de smukke mønstre, så man kan øve sig på dette.

 

Mønstrene er i forskellige sværhedsgrader, så man kan udfordre sig selv efterhånden som stakken af hjemmestrikkede klude vokser.

 

Jeg kan især godt lide at sproget i opskrifterne er ligetil og nemt at forstå. Der er ingen besynderlige forkortelser, som man skal slå op i et håndarbejdes-leksikon for at få mening ud af og er derfor rigtig velegnet til begynderstrikkere.

 

Jeg kan helt klar anbefale bogen.

 

Bogen kan købes i alle boghandlere. Den kan også bestilles med rabat hos kludekræmmerens medlemsklub (Gratis medlemsskab):

 

 


Kommentar(er) 2

 • Lisbeth Frederiksen
  Lisbeth Frederiksen

  Hej Dorte Selv tak. Det er super. Jeg lægger lige et link ind. MVH Lisbeth

  Svar

 • Dorte Hummelshøj
  Dorte Hummelshøj http://www.candiedcrime.com

  Hej Lisbeth. Tusind tak for den dejlige anmeldelse, som glæder mig meget. Min mailbox er fuld, så jeg kan ikke svare pr mail lige nu, men bogen kan bestilles hjem til alle boghandler. Den kan også købes direkte (med rabat) i Kludekræmmerens medlemsklub på Facebook: https://www.facebook.com/groups/190066255092306/ Mange hilsener, Dorte Hummelshøj.

  Svar

Skriv din kommentar