Vi sender med Gls - forlænget leveringstid kan forekomme pga ophørsoutlet
Ingen gratis fragt på vare på ophørsoutlet. 
Små ærlige priser og god service
Vi støtter miljøvenlig pakning

Nationale indsamlinger i Danmark

oprettet d.

Mangler vi nationale indsamlinger i Danmark?

 

Så har vi igen overstået en uge med en national indsamling til kræftens bekæmpelse, som jo selvfølgelig er en vigtig sag, som jeg også selv har støttet tidligere. Også i år blev det rekord med mere end 140 mill kroner. Jeg forestiller mig at en stor del af beløbet går til forskning, hvilket selvfølgeligt er fint, men i samme åndedrag hører man også om kræftpatienter, som får nej til nyt medicin bl.a. pga prisen. Fair nok man er selvfølgelig nødt til at prioritere midlerne i sundhedsvæsnet, som jo ikke er ubegrænsede. Der findes jo også andre sygdomme, som er virkelig underprioriterede fx psykiske sygdomme. 
Måske man skulle prøve at lave andre nationale indsamlinger, så der også kan komme fokus på de områder. Det kunne jo være de psykiske sygdomme, som der i den grad mangler fokus efter min mening, både fra politikerne og den brede befolkning. I den sammenhæng tænker jeg også på de hjemløse. Nu er vinteren jo lige rundt om hjørnet og der bliver sikkert også i år mangel på frostfri sovepladser og en varm hue.

Jeg tænker på, hvad de psykiske syge og de hjemløses kunne bruge de mere end 140 mill kr til.....

 

Hos Elmely Design er vi kanon glade for at en af vores kunder står for indsamling af fx garn mm og fordeler det rundt i forskellige hækle og strikke grupper til forskellige formål fx hjemløse, demente osv. 

Vi støtter gerne de formål med garn til fx huer, men også vores færdige modeller går til gruppen.

Nå damerne så har haft gang i nålen og eller pindene, får vi gerne lidt fotos af de færdige ting. Vi bliver bare så glade, når nogen kan få glæde af vores overskud. 
Tusind tak!

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar