Billige priser og god service |Hurtig levering med GLS - oftest kun 1-2 hverdage |Fragtfri over kr 377 til dit arbejde eller GLS pakkeshop

Hvem er Elmely Design?

Vi startede Elmely Design i midten af 2014. Siden da har vores kerneområde været at kunne levere næsten alt i håndstrikkede og håndhæklede produkter. Vi bruger teknikker og metoder som vi lærte af vores mormor, men selvfølgelig med et tuschs af nutiden. Vi holder til i en firelænget bindingsværksgård fra 1767 med egen sø på gårdspladsen og brændeovn i stuen, hvor strikkepinde og hæklenåle knitre om kap med ilden.

 

Vi har hidtil primært henvendt os til jer der ikke lige fik lært at håndhækle de lækreste grydelapper i netop jeres ynglings farve og facon eller håndstrikke en trøje til den ventede baby. Men også til alle jer, der havde tålmodigheden til at lære strikningens og hæklingens kunst, men som bare ikke lige har tid og overskud til at lade pindene arbejde men gerne vil have produkterne alligevel. Vi vil selvfølgelig stadig gerne levere nogle gode produkter til jer der ikke har tiden og til jer der ikke fik det lært.

Men vi ændre vores kerneområde og åbner en webshop.

Her vil vi vi ikke længere have et sortiment af færdig strikkede eller hæklede produkter, men mere have salg af garn og tilbehør til dit næste DIY projekt. Samtidig vi vil også tilbyde vores unikke strikkekits og hæklekits. Alle vores kits vil være pakket i hvide æsker med lyslilla silkepapir. De vil virkelig være en rigtig god gaveide. Det kan fx være som værtindegave, en fødselsdagsgave til en god veninde eller en gave til morsdag eller måske til dig selv. Du kan også bruge æsken til indpakning af det færdige produkt og give det som gave. Vores strikkekits og hæklekits indeholder i de fleste tilfælde ALT hvad du skal bruge til projektet i afpassede mængder, så du ikke får et enormt overskud af materialer. Til de fleste kits medfølger en brochure med opskriften opskriften.  Mange af vores opskrifter ligger også til salg elektronisk.

 

Hvis der er et produkt du gerne vil have hæklet eller strikket, så kontakt os endelig og vi finder en løsning.