Vi sender ikke ordre i perioden 17/5 kl 12.00 - 29/5 kl 23.59
Gratis fragt v. køb over 477 til pakkeshop og erhvervsadresse
Gratis fragt til hjemmeadresse v. køb over 677
Små ærlige priser og god service
Vi støtter miljøvenlig pakning

Hvem er Elmely Design?

Vi startede Elmely Design i midten af 2014. Siden da har vores kerneområde været at kunne levere næsten alt i håndstrikkede og håndhæklede produkter. Vi bruger teknikker og metoder som vi lærte af vores mormor, men selvfølgelig med et tuschs af nutiden. Vi holder til i en firelænget bindingsværksgård fra 1767 med egen sø på gårdspladsen og brændeovn i stuen, hvor strikkepinde og hæklenåle knitre om kap med ilden.

 

Vi har hidtil primært henvendt os til jer der ikke lige fik lært at håndhækle de lækreste grydelapper i netop jeres ynglings farve og facon eller håndstrikke en trøje til den ventede baby. Men også til alle jer, der havde tålmodigheden til at lære strikningens og hæklingens kunst, men som bare ikke lige har tid og overskud til at lade pindene arbejde men gerne vil have produkterne alligevel. Vi vil selvfølgelig stadig gerne levere nogle gode produkter til jer der ikke har tiden og til jer der ikke fik det lært.

Men vi ændrede  vores kerneområde og åbnede en webshop i 2016.

Vi har derfor ikke længere et sortiment af færdig strikkede eller hæklede produkter, men har  salg af garn og tilbehør til dit næste DIY projekt.

Vi  tilbyder også vores unikke strikkekits, hæklekits og garnpakker.  

Nu kan de fleste af vores opskrifter købes som en fil til download. 

Hold endelig øje med vores webshop - der kommer hele tiden nye produkter, som vi selv bruger og kan stå inde for.

Vi arbejder hele tiden for, at vi har SMÅ OG ÆRLIGE PRISER HVER DAG 
og vi os umage for at yde den bedst mulige service overfor vores kunder.

 

 

 

I september 2018 var vi klar med foldbar mobil elscooter.

Vi sælger de foldbar mobile elscootere fra vores normale webshop på elmelydesign.dk men også på mobilelscooter.dk. I kan også finde os på facebook - gå gerne ind og synes godt om.

 

Vi er godkendt som importør og af politiet til indhugning af stelnumre, som alle vores foldbar mobile elscootere forsynes med under klargøringen.

Alle vores foldbare mobile elscootere bliver klargjort på vores eget værksted før de bliver sendt ud til vores kunder. Vores værksted er naturligvis også klar til at servicere din indkøbte scooter, hvis der mod forventning skulle opstå et problem.

I shoppen kan der selvfølgelig købes forskelligt tilbehør fx ekstra batteri, lås eller stokkeholder / krykkeholder, som vi montere gratis ved samtidig køb af en foldbar mobil elscooter.

 

 

 

 

Elmely Design Smeden 

 

I løbet af sensommeren / efteråret 2019 er vi klar med 3. skud på stammen hos Elmely Design, nemlig Elmely Design Smeden.

Smeden fik igen lyst til at få sig et værksted at “makke” i og er nu ved at være færdig med opbygning og indretning. 

 

Planen med værkstedet er ikke en almindelig smedeforretning, hvor kunder kan komme og få lavet noget på bestilling, men det skal være et sted hvor der designes og laves færdige produkter til salg i webshoppen.
 

Det første produkt er allerede på trapperne - i har noget at glæde jer til....