Vi sender med Gls - forlænget leveringstid kan forekomme pga ophørsoutlet
Ingen gratis fragt på vare på ophørsoutlet. 
Små ærlige priser og god service
Vi støtter miljøvenlig pakning

FestiWalther Skanderborg Festival / Smukfest

oprettet d.

FestiWalther Skanderborg Festival / Smukfest

Nostalgi - Skanderborg Festival i slutningen af 80’erne og først i 90’erne

 

Var du der? 

 

Jeg husker tilbage på nogle mega gode festivaller samme med familien og Festi-Walther. Vi skulle altid op i mercendaisshoppen og kigge - hvordan så årets t-shirt ud? Begge mine unger var vilde med Walther og han var noget af det første der blev investeret i, når der var samlet flasker nok. (Og der skulle faktisk rigtig mange til, men pyt så var ungerne flittige).

 

Nu er det snart mange år siden jeg var på Smukfest, som det jo hedder nu. Jeg har en enkelt gang været der på en endagsbillet, men det er nok blevet for stort for mig...

Men i august 2017 blev jeg kontaktet ang. FestiWalther. De savnede ham under festivalen, om jeg ikke kunne hækle en til næste års festival og jo jeg ville da gerne gøre forsøget. Efter nogle måneder, havde jeg lavet en prototype. Jeg tænkte at andre måske også ville synes det ville være sjovt at hækle Walther og derfor kontaktede jeg tegneren og senere Smukfest for der er jo copyright. 

 

Smukfest’s JP Andersen var heldigvis med på ideen, hvilket gjorde mig kiste glad, for alt med garn er jo mit liv nu pga sygdom. Aftalen blev at medhjælpere på Smukfest kan få opskriften gratis og vi ville lave et eksemplar til udlodning til Smukfonden. Vi har i den forbindelse lavet en unik Walther på ca 75 cm i højden. Vi har desuden lave nogle garnpakker til udlodning både til medhjælpere og fonden. Der ud over har vi besluttet at give overskuddet ca. 20% ved salget af opskriften, da Smukfonden støtter projekter, som går fint i tråd med Elmely Design’s værdier. Vi håber derfor at der er rigtig mange der har lyst til at købe opskriften af Walther. 

 

I dag D. 19 april 2018 er de fleste af Waltherne flyttet herfra og vi håber de får det godt i deres mere vandte omgivelser. Vi er kanon glade for den modtagelse de fik og glæder os til at andre også får glæde af dem. 

 

Vi har hæklet Festi-Walther i 4 størrelser efter den samme opskrift med højden fra ca 20 cm - ca 35 cm. 

 

Det er naturligvis IKKE tilladt at sælge hverken opskrifter eller færdige produkter pga copyrights både i forhold til Smukfest og mig som designer af hækleopskriften. 

 

Tag godt imod Walther og vis os endelig jeres færdige resultater på #haekletwalther på Instagram.

 

Rigtig god fornøjelse 

 

Lisbeth

 


Kommentar(er) 6

 • Debbi chaluppa
  Debbi chaluppa

  Kan man købe opskrift med walther

  Svar

 • Lisbeth
  Lisbeth

  Hej igen Så kan jeg bedre forstå, at jeg ikke kan finde dig i systemerne. Du har ret i at der er oprettet en facebookside kun for medhjælpere, hvor man hjælper hinanden og der kan ydes support. Men du må have fat i din søn og svigerdatter for at få link og adgangskode. God weekend Mvh Lisbeth Elmely Design

  Svar

 • Rita markussen
  Rita markussen

  Hej jeg er ved at lave guitaren til Walther og kan ikke rigtig finde ud af de 2 ^ på toppen. Der står at deskal drejes og syes sammen men , skal det være som 2 skuldersøm? Eller ved siden af hinanden ? Mvh. Rita

  Svar

  • Lisbeth
   Lisbeth

   som kommentar til af Rita markussen

   Hej Rita Vil du fortælle mig, hvor du har opskriften fra? Mvh Lisbeth Elmely Design

   Svar

  • Rita markussen
   Rita markussen

   som kommentar til af Lisbeth

   Hej igen den har jeg fra min søn og svigerdatter, der begge er medhjælpere til smuk fest så går ud fra at det er fra en side for medlemmer eller sådan. Mvh Rita

   Svar

Skriv din kommentar